mısır unu, 1 tavuk, kırmızı biber, karabiber, köri,
sarımsak, salça, tereyağı, tuz ve soğan.
Çorbanın Yapılışı: Tavuk haşlanıp bir kenarda bekletilir. Tencereye tereyağı konup eritilir. Soğan ve sarımsak hafif pembeleştirilip salçası ve baharatı eklenir.
Kasede 2 veya 3 kaşık mısır unu suyla karıştırılıp tencereye ilave edilir. Üzerine haşlanmış tavuk suyunu dökerek karıştırıp pişirilir.
Pastanın Yapılışı: Geniş bir tencereye su ve tuz konup kaynatılır. Üzerine yavaş yavaş mısır unu ilave edilirken çok hızlı bir şekilde karıştırılır. Kısık ateşte yavaş yavaş 20-25 dakika sürekli karıştırılarak pişirilir. Servis için bir çinko tepsiye pasta dökülüp kenarları düzgün şekilde ve pasta görüntüsünde şekillendirilir.
Çorba kepçesiyle pastanın ortasında tabak şeklinde açılan kısma hazırlanan çorba konur. Pastanın üzerine tereyağı dökülür.
Haşlanmış tavuk, parçalara ayrılarak pastanın kenarına dizilir ve servis yapılır.