e-Devlet
İçişleri Bakanlığı
Çorum
Valilikler
T.C. Alaca Kaymakamlığı
T.C. Alaca Kaymakamlığı
T.C. Alaca Kaymakamlığı
KAYMAKAMLIK
Kaymakam
Kaymakamlık Personeli
Kaymakamlık Birimleri
İlçemizde Görev Yapmış Kaymakamlar
İlçe Protokol Listesi
Mevzuat
Kaymakamlık Logosu
Kaymakamlık Görselleri
ALACA
Alaca Tarihçesi
ALACA'NIN ETİMOLOJİK TANIM
ŞEHİTLERİMİZ
GAZİLERİMİZ
KÖYLERİMİZ
TÜRKÜLERİMİZ
İLÇEMİZ
Yöremiz Yemekleri
Adetlerimiz
HİZMETLERİMİZ
Hizmet Birimleri
Kamu Hizmet Standartları
GÜNDEM
Haberler
Duyurular
İhale İlanları
Resmi İlan Portalı
İLETİŞİM
°C
19
Nisan
2021
Parçalı Bulutlu
23
°C
5 Günlük Hava Tahmini
Ara
temizle
Ara
KAYMAKAMLIK
Kaymakam
Kaymakamlık Personeli
Kaymakamlık Birimleri
İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü
İlçe Sivil Toplumla İlişkiler Şefliği
Evrak Şefliği
İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü
İlçemizde Görev Yapmış Kaymakamlar
İlçe Protokol Listesi
Mevzuat
Kaymakamlık Logosu
Kaymakamlık Görselleri
ALACA
Alaca Tarihçesi
ALACA'NIN ETİMOLOJİK TANIM
ŞEHİTLERİMİZ
GAZİLERİMİZ
KÖYLERİMİZ
TÜRKÜLERİMİZ
İLÇEMİZ
Yöremiz Yemekleri
Adetlerimiz
HİZMETLERİMİZ
Hizmet Birimleri
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü
Kamu Hizmet Standartları
GÜNDEM
Haberler
Duyurular
İhale İlanları
Resmi İlan Portalı
İLETİŞİM
hasida
06.05.2016
HASIDA
Tencerede bir miktar yağ eritilir. Nişasta ve pekmez dışarıda bir kapta karılır.
Kızgın yağ içerisine konur ve karıştırılır. Topaklanana kadar karıştırılmaya devam edilir.
Ersinle topaklar küçültülerek servis yapılır.